Skip to main content

Wat voor een bedrijf je ook runt en hoe je momenteel je dienst ook levert, je hebt altijd te maken met de volgende drie onderdelen:

  1. Marketing, zonder marketing weten mensen niet wat ze kopen, of dat ze überhaupt bij je kunnen kopen!
  2. Sales, je kunt niet verkopen zonder een aanbod te doen, en toelichting te geven, of te overtuigen dat jouw product of dienst beter is dan dat van de concurrent.
  3. Daadwerkelijke levering, de waarde die je hebt verkocht moet ook geleverd worden.

De meeste volwassen bedrijven hebben producten, diensten en proposities waar mensen fysiek handelingen uitvoeren om omzet te realiseren. Grote kans dat als jij als eigenaar van een klein bedrijf, de ballen aan het hooghouden bent op allerlei vlakken.

Welke reden je ook hebt om een extra inkomen te vergaren, het is een goed idee om nog even op te sommen wat de voordelen zijn van een extra of volledig online inkomen middels een winstgevende website.

Het grote voordeel is dat je een verdienmodel kunt creëren dat is gebaseerd op systemen. Die processen kunnen draaien en verkopen, ook als jij er niet bent.

Zo kun je gerust een weekje op vakantie, zonder te stressen over omzet. Ook kun je onverwachts een keer ziek worden.

Het hebben van een website die winstgevend is kan je dus erg veel rust geven. Doordat de marketing, sales en levering van een dienst allemaal online kunnen gebeuren is jou winst niet afhankelijk van je eigen tijd en energie. Maar van de processen en systemen die jij in hebt gericht om constant nieuwe mensen te bereiken met jouw boodschap en aanbod.

Zelf kon ik daardoor mogelijkheden ervaren waarvan ik altijd enkel overtuigd was er harder voor te moeten werken, of minder te moeten werken. Maar eigenlijk zijn de voornaamste unieke mogelijkheden van winst via een website de volgende:

Meer geld

Door een extra verdienmodel toe te voegen middels een winstgevende website, verdien je meer geld. Dit kun je op zo’n manier inrichten dat je niet direct meer tijd nodig hebt om meer te verdienen.

Op deze manier is een online inkomen middels ook nog eens schaalbaar. Als je het namelijk benadert met de juiste strategie (en focus!), kun je bijvoorbeeld voor elke €1,- aan advertentiebudget wel meer dan € 3,- euro terugverdienen. Zorg dat je dit bedrag en de levering op kunt schalen tot een bedrag waar jij je zelf comfortabel bij voelt, en je kunt zo hard groeien als jij wilt.

Meer vrijheid

Werk jij momenteel direct voor klanten, met klanten of met groepen klanten? Dan kan een online inkomen ervoor zorgen dat je niet meer, maar minder klanten nodig hebt om hetzelfde bedrag te verdienen. Op deze manier bouw je meer vrije tijd in voor jezelf. Wil jij zelf kunnen bepalen wanneer je aan het werk gaat? Of zelfs waar je aan het werk gaat? In het buitenland bijvoorbeeld? Dan kan dat middels een winstgevende website waarbij de processen en systemen zijn geoptimaliseerd.

Meer zekerheid

Je kunt je website inrichten als een ideale werknemer die precies doet wat jij wilt.
Een werknemer die 24/7 voor je aan de slag gaat om meer geld, meer vrijheid en meer zekerheid te verdienen. Misschien zelfs van een andere locatie.