Skip to main content

Over ons

Wij helpen je winst behalen via je website

Wij zijn op weg om 1000 ondernemers te helpen aan een winstgevende website

Wij gaan samen met ondernemers de challenge aan om binnen 14 dagen een winstgevend website te genereren, dat doen we door middel van een online cursus. Wij zijn een gespecialiseerd team met meer dan 11 jaar ervaring in de marketing maar ook zeker online marketing. In de cursus nemen we de ondernemers van A tot Z mee in het proces van een website maken. Van wat er allemaal bij komt kijken en waar je rekening mee moet houden. Er komen vast en zeker dingen voorbij waar je of het bestaan niet van wist of wist je de juiste functie er niet van. We gaan kijken naar je logo maar ook naar de naam van de website. We duiken ook heel diep in de website. Het komt allemaal aan bod bij de online cursus. En na de cursus heb je kennis en een goede website waar je nog lang profijt van gaat hebben. Dus waar wacht je eigelijk nog op?

Wacht niet langer en ga de cursus volgen.

Initiatiefnemer Website Lanceer Challenge

Mijn naam is Raymond de Vries. Ik ben 30 jaar en ben inmiddels al jaren actief in de wereld van online marketing en zijn er via mijn campagnes en websites talloze ondernemers succesvol geworden op het internet. Mede dankzij deze passie voor online marketing en het helpen van andere ondernemers met succesvol worden op internet, heeft ertoe geleid dat ik verkozen ben voor Biltse ondernemer van het jaar.

Omdat ik deze kennis graag deel met mede (toekomstige) ondernemers, heb ik deze challenge met mijn team opgezet. Ga jij met mij de uitdaging aan?

Geef ons 14 dagen & weet wat je nodig hebt om succesvol een winstgevende website te runnen