Skip to main content

De laatste tijd krijg ik enorm veel de vragen die vrijwel allemaal om dezelfde antwoorden vragen, denk hierbij aan:

  • Wat is er nodig voor een winstgevende website?
  • Hoe krijg ik mijn website of webshop zo winstgevend mogelijk?
  • Welke plug-ins moet ik installeren om mijn website zo winstgevend mogelijk te krijgen?

Dit zijn slechts enkele vragen die onze klanten de laatste weken stelden. Al deze vragen kon ik op precies dezelfde manier beantwoorden:

Het gaat niet om een plug-in, een bepaald contactformulier of een wervende tekst over jezelf.
Het gaat niet om de grootte van een button of de helderheid van een foto op de ‘over ons’ pagina.

Het gaat niet alleen om je website.

Het is namelijk helemaal niet lastig om een mooie website of webshop in elkaar te zetten.
Een winstgevende business daarentegen…

Dit heb ik zelf op de harde manier moeten leren.
Toen ik begon met ondernemen, heb ik een dure websitebouwer ingeschakeld, een websitebouwer die veel verstand had van het design. 3 maanden en vele €€€ verder had ik ‘m: mijn eigen website die er fantastisch uitzag.

Maar dan?

Mijn website zag er schitterend uit, maar had geen bezoekers..
Ik was 3 maanden “ondernemer”, duizenden euro’s verder en nog steeds geen klanten.
Het enige wat ik heb gehad aan deze website was een wijze (en vooral dure) les, namelijk:

Je website is één onderdeel is van je winstgevende business. Een website is een middel, niet het doel. Alles wat er om jouw website heen gebeurt, zorgt ervoor dat mensen bij je kopen. Het gaat om de combinatie van je website om, je aanbod en communicatie daar omheen. De juiste combinatie van die middelen zal ervoor zorgen dat jij onder de aandacht komt bij je doelgroep en deze overtuigd van jou toegevoegde waarde. 

En omdat te doen is een website een ideaal middels omdat je in plaats van je eigen tijd, energie en aanwezigheid. Systemen en processen kunt inzetten om voor je aan het werk te gaan. Processen en systemen om:

  • Tijd te besparen! Minder handmatige, repeterende werkzaamheden
  • Automatisch leads te genereren, via o.a. Facebook Advertenties.
  • 24/7 automatisch offertes te ontvangen of verkopen genereren.

Hopelijk ben je enthousiast! Morgen stuur ik je een mail met een toelichting hoe onze website en die van onze klanten 24/7 als verkoper aan het werk is.